Suoratoimituspisteet ja kassapöydät

Refarmalla on oma apteekkeja varten kehitetty työasemajärjestelmä. Työasemia voidaan käyttää reseptien suoratoimituspisteinä, palveluvalintakassoina tai molempina samaan aikaan.

Työasemissa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomisuuteen. Työkorkeuden saa säädettyä sähköisesti napista painamalla omalle ergonomiselle mukavuusalueelleen. Työasemaa voi korkeussäätönsä ansiosta käyttää sekä istualtaan että seisaaltaan työskentelyyn.

Työasemissa on kaikille suoratoimituksessa tarvittaville laitteille ja tarvikkeille omat tarkoin harkitut paikkansa. Tämän ansioista toimituspisteistä on onnistuttu rakentamaan samanaikaisesti pienikokoisia mutta helppokäyttöisiä. Suoratoimituspisteiden väleihin suosittelemme urapaneeliseinäkkeitä, jotka toimivat yhtäaikaisesti asiakkaille intimiteettisuojaa antavina seinäkkeinä ja esillepanokalusteina.

Työasemissa on vakiovarusteina maksupääteteline, näyttöteline, roskakori, PC-teline, annostarrakirjoitinteline, pussipiikit, vetolaatikosto ja 12 kpl pistorasioita.

Työasemia on saatavana sekä suorana että kaarevana mallina.

Kassapöytä_2.jpgKassapöytä_3.jpgKassapöytä_4.jpgKassapöytä_5.jpgKassapöytä_6.jpg